Oriole Express

29 juni, 2020

Op culinaire reis met de Oriole Express

Ook dit jaar neemt het team van Oriole Garden Bistro u weer mee op een culinaire reis. Voor de komende maanden zal de Oriole Express langs vijf landen in de Mediterranée reizen, ieder met een eigen overheerlijke keuken die een maand lang centraal staat bij Oriole Garden Bistro.

In juli stopt de Oriole Express in het prachtige Frankrijk. Frankrijk heeft een van de meest gesmaakte keukens ter wereld. In de maand augustus vertrekt de Oriole Express richting Portugal. Een land met een diverse keuken waarbij authenticiteit en uitgesproken smaken centraal staat. Na Portugal vertrekt de Oriole Express verder naar het culturele en pittoreske Spanje, een plek dat bekend staat om zijn flamenco en tapas; de perfecte stop voor een zwoele zomeravond. De maand october staat in het teken van het land van pasta, pizza en overheerlijke wijn met een stop in Italië. Gedurende deze maand zult u kunnen genieten van heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Voordat de Oriole Express u weer mee terug neemt naar Amsterdam in Nederland, maakt de trein zijn laatste stop in Griekenland, dé plek van eeuwenoude olijfbomen en waar gezamenlijk eten en gezelligheid centraal staat.

Reis met ons mee en ontdek de lekkerste streekgerechten! Aan het begin van de reis ontvangt u uw eigen ‘Oriole Express paspoort’ waarmee in ieder land gespaard kan worden voor de welbekende stempels. Zodra u drie landen heeft bezocht, ontvangt u een kopje koffie en gebak naar keuze. Heeft u de hele route met ons meegereisd? Dan ontvangt u een geheel verzorgd drie gangen lunch Menu du Chef in Oriole. Uiteraard kunt u ook meerdere keren genieten van hetzelfde land – ook dan ontvangt u bij ieder bezoek een stempel.

Bent u klaar aan boord te stappen voor een culinaire reis van uw dromen? Vergeet uw koffers en paspoort niet!

Elke maand serveert de keukenbrigade van Oriole een heerlijk Menu du Chef naargelang de specialiteit van het land waar de Oriole Express zich op dat moment bevindt. Geniet van een drie gangen Menu du Chef voor €45 of een vier gangen Menu du Chef voor €54. Daarnaast kunt u uw internationale lunch of diner afmaken met twee of drie glazen bijpassende wijnen uitgekozen door onze sommelier.