Oriole Express

29 juni, 2020

 

Hoogstwaarschijnlijk krijgt u dit jaar niet de kans om naar uw favoriete Mediterrane land te reizen, maar daar heeft Oriole iets op bedacht! Stap aan boord van de Oriole Express-trein en ga mee op reis langs vijf spraakmakende Mediterrane keukens; stuk voor stuk met hun eigen charme en identiteit.

De komende vijf maanden zal de Oriole Express door vijf verschillende Zuid-Europese landen reizen, ieder met een eigen overheerlijke cuisine die een maand lang centraal zal staan in onze Oriole. Onze keukenbrigade serveert een heerlijk driegangen Menu du Chef à EUR 37 naargelang de specialiteiten van het land. Speciaal voor de Sofitel Wine Days serveren wij een heerlijk bijpassend wijnarrangement à EUR 17,50.

Op woensdag 1 juli a.s. vertrekt de Oriole Express naar het Bourgondische Frankrijk en zullen haar gasten genieten van onovertroffen Fruits de mer en klassieke Escargots. Na Frankrijk vervolgen we de reis in augustus naar de “laars van Europa” en “home of spaghetti”: Italië. Vanuit daar reizen we in september door naar Griekenland en in oktober zal de bistro volop in Spaanse sferen zijn, Olé! De reis zal eindigen in november in het sfeervolle Portugal.

Wij zorgen voor uw paspoort, waarmee in ieder land gespaard kan worden voor welbekende stempels. Bij ieder bezoek ontvangt u een stempel. Als u drie stempels heeft gespaard, ontvangt u een kopje koffie en pastry naar keuze. Zodra u vijf stempels heeft gespaard ontvangt u een geheel verzorgd driegangen lunchmenu in onze bistro. Natuurlijk kunt u meerdere keren per maand genieten van hetzelfde land – ook dan ontvangt u bij ieder bezoek een stempel.

Bon Voyage!