Oriole Express

29 juni, 2020

Een culinaire reis door het mediterrane gebied met de Oriole Express

Ook dit jaar zal de Oriole Express vertrekken vanuit Amsterdam en u meevoeren langs verschillende mediterrane landen. Tijdens deze culinaire reis zal de Oriole Express door vijf verschillende Zuid-Europese landen reizen, ieder met een eigen overheerlijke keuken die een maand lang centraal staan bij Oriole Garden Bistro.

In juli maakt de Oriole Express zijn eerste stop in Spanje, het land van de zon, prachtige stranden en de grondlegger van de Mediterrane keuken; de perfecte stop voor een zwoele zomeravond. Na Spanje vertrekt de Oriole Express richting het land van pasta, pizza en overheerlijke wijn; Italië! Maar naast pasta’s en pizza’s heeft dit land veel meer te bieden en daarom geniet u tijdens de maand augustus van heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Na Italië vertrekt de Oriole Express terug richting het westen met als bestemming Portugal. Een diverse keuken waarbij authenticiteit en uitgesproken smaken centraal staan. In oktober maakt de Oriole Express een stop in Griekenland, dé plek als het gaat om gezamenlijk eten en gezelligheid. Voordat de Oriole Express weer teruggaat richting Amsterdam, maakt de trein zijn laatste stop in Frankrijk, het land dat absoluut niet mag ontbreken tijdens een culinaire reis door Zuid-Europa.

Reis mee en ontdek de lekkerste streekgerechten! Aan het begin van de reis ontvangt u uw eigen ‘Oriole Express paspoort’ waarmee in ieder land gespaard kan worden voor de welbekende stempels. Zodra u drie landen heeft bezocht, ontvangt u een kopje koffie en gebak naar keuze. Heeft u de hele route met ons meegereisd? Dan ontvangt u een geheel verzorgd drie gangen lunch Menu du Chef in Oriole. Uiteraard kunt u ook meerdere keren genieten van hetzelfde land – ook dan ontvangt u bij ieder bezoek een stempel.

Elke maand serveert de keukenbrigade van Oriole een heerlijk drie gangen Menu du Chef voor €42,50 naargelang de specialiteit van het land waar de Oriole Express zich op dat moment bevindt. Daarnaast kunt u uw internationale lunch of diner afmaken met twee of drie glazen bijpassende wijnen uitgekozen door onze sommelier voor €16/€24.

Bent u klaar voor de reis? Vergeet uw koffers niet stap aan boord van de Oriole Express. Bon Voyage!