Festive Season

01 november, 2021


Vier de feestdagen bij Oriole Garden Bistro!

Oriole Garden Bistro ademt het gevoel van een mediterrane tuin, met het weelderige groen dat de prachtige tuin werkelijk naar binnen haalt.
Neem tijdens de feestdagen plaats in deze magnifieke omgeving, gedecoreerd met feestelijke versieringen en prachtige kerstbomen, en geniet samen met uw dierbaren.

Proef de feestdagen bij Oriole

Oriole viert de meest geliefde en erkende keukens ter wereld, de mediterrane keuken. Ontdek de pure smaken met een feestelijke twist en geniet van een heerlijk vier gangen lunch of diner menu, bereid door onze gepassioneerde Chefs en geserveerd met een glimlach. Maak uw culinaire ervaring compleet met een bijpassend wijnarrangement en vier de feestdagen bij Oriole!

Een tafel bij  Oriole tijdens de feestdagen is op dit moment enkel te boeken voor hotelgasten van The Grand. 

Ontdek de feestelijke menu’s

Overnachting bij The Grand

Wist u dat Oriole Garden Bistro zich bevindt in één van de meest iconische hotels in het centrum van Amsterdam? Combineer uw feestelijke lunch of diner bij Oriole met een luxe overnachting bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Tijdens de feestdagen staat het hotel geheel in het teken van kerst met prachtig versierde kerstbomen en magische lichtjes. Feestelijker wordt het niet!

Boek nu

Feestelijke cadeaubonnen

Opzoek naar hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Verspreid dit jaar de Art de Noël tijdens de feestdagen en verras uw familie of vrienden met een luxe cadeaubon van Oriole Garden Bistro of van Sofitel Legend The Grand Amsterdam! Verwen uw dierbaren bijvoorbeeld met een heerlijke mediterrane lunch of diner bij Oriole, een romantisch weekendje weg in hartje Amsterdam of een ontspannende behandeling bij Sofitel SPA. Het vinden van mooie cadeaus voor onder de kerstboom was nog nooit zo gemakkelijk!

Feestelijke cadeaubonnen