Oriole Express

De Oriole Express gaat weer vertrekken!

De zomervakantie nadert en dat betekent dat het team van Oriole Garden Bistro u meeneemt op culinaire reis naar de meest betoverende bestemmingen over de hele wereld. Ieder jaar reist de Oriole Express naar vijf bestemmingen, met dit jaar ter ere van Sofitel’s 60-jarig bestaan, de locaties van de Sofitel Legend hotels in Amsterdam, Aswan, Hanoi, Panama en Cartagena en als laatste onze nieuwe bestemming die wij graag nog even geheim houden.

De reis begint in juni in het schilderachtige Nederland, bekend om zijn kleurrijke tulpenvelden en charmante grachten. Geniet van heerlijke stroopwafels terwijl u de pittoreske windmolens bewondert.

Juli brengt ons naar het mystieke Egypte, waar oude piramides en mysterieuze tempels wachten om ontdekt te worden. Proef de smaken van de Egyptische keuken terwijl u over de Nijl vaart.

In augustus nemen we een duik in de bruisende cultuur van Vietnam en China, met zijn levendige markten en prachtige rijstvelden. Laat u betoveren door de heerlijke Aziatische keuken.

September staat in het teken van avontuur in Panama en Colombia, beiden bekend om de schoonheid van de regenwouden en hun ligging aan de oceaan. Proef de rijke smaken van Colombiaanse koffie en geniet van de verse zeevruchten die deze landen te bieden hebben.

We sluiten de reis af op een betoverende verrassings bestemming. Een bestemming die bekend staat om zijn sprookjesachtige kastelen. Verlies uzelf in de kronkelende straten en geniet van een verfrissend glas lokaal bier. Kunt u raden welke bestemming dit is?

Bij drie stempels in uw Oriole paspoort ontvangt u een smakelijke beloning naar keuze. En vergeet niet te sparen voor een heerlijk drie gangen lunch Menu du Chef in Oriole Garden Bistro. Bent u klaar om aan boord te gaan van deze onvergetelijke reis? Vergeet dan uw koffers niet!

Iedere maand serveert de keukenbrigade van Oriole Garden Bistro een heerlijk Menu du Chef naargelang de specialiteit van het land waar de Oriole Express zich op dat moment bevindt. Geniet van een drie gangen Menu du Chef voor €49 of een vier gangen Menu du Chef voor €58. Daarnaast kunt u uw internationale lunch of diner afmaken met twee of drie glazen bijpassende wijnen uitgekozen door onze Director of Wine.