Feestdagen

Vier de feestdagen bij Oriole Garden Bistro!

Geniet van een onvergetelijke ervaring bij Oriole Garden Bistro tijdens deze feestdagen. Verzamel uw dierbaren om de vreugdevolle tijd van het jaar te vieren en te genieten van een speciaal menu beïnvloed door de iconische smaken van de Middellandse Zee.

Begin je festiviteiten met een sprankelende aperitivo aan onze bar, gevolgd door een heerlijke lunch of diner in ons betoverende interieur, waar weelderig groen en charmante feestdecoraties u meevoeren naar de kust van de Middellandse Zee.

Festive brochure Oriole


Proef de Feestdagen

Geniet van een onvergetelijke ervaring bij Oriole Garden Bistro deze feestdagen. Kom samen met uw geliefden  geliefden om de vreugdevolle tijd van het jaar te vieren met een speciaal Menu du Chef geïnspireerd op de iconische Mediterrane smaken

De Kerst lunch bij Oriole wordt geserveerd op maandag 25 december en dinsdag de 26 december vanaf 13.00 uur voor €69 per persoon.   De Oudejaars lunch bij Oriole wordt geserveerd op 31 december vanaf 13.00 uur voor €72 per persoon. Een groenten Menu du Chef is is beschikbaar vanaf €59 per persoon tijdens kerst en €68 tijdens Oudejaarsdag. 

Reserveer uw tafel via het reserveringssysteem rechts onderin.

Overnachting bij The Grand

Wist u dat Oriole Garden Bistro zich bevindt in één van de meest iconische hotels in het centrum van Amsterdam? Boek een hotelkamer bij The Grand en geniet van een feestelijke lunch of diner in het comfort van uw eigen hotelkamer. Tijdens de feestdagen staat het hotel geheel in het teken van kerst met prachtig versierde kerstbomen en magische lichtjes. Feestelijker wordt het niet!

Boek nu

Feestelijke cadeaubonnen

Opzoek naar hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Verras uw familie of vrienden met een luxe cadeaubon van Oriole Garden Bistro of van Sofitel Legend The Grand Amsterdam! Verwen uw dierbaren bijvoorbeeld met een heerlijke Mediterrane lunch of diner bij Oriole, een romantisch weekendje weg in hartje Amsterdam of een ontspannende behandeling bij Sofitel SPA. Het vinden van mooie cadeaus voor onder de kerstboom was nog nooit zo gemakkelijk!

Feestelijke cadeaubonnen