I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pure mediterrane smaken
Oriole Garden Bistro ademt het gevoel van een mediterrane tuin, met het weelderige groen dat de prachtige tuin werkelijk naar binnen haalt. De gouden Oriole vogel nodigt iedereen uit om zich vrij te voelen en te genieten van het allerbeste van de mediterrane keuken. Ontdek de pure smaken van het seizoensmenu, bereid door onze gepassioneerde Chefs en geserveerd met een glimlach.
De uitnodigende sfeer maakt Oriole de perfecte plek om te genieten van een lichte lunch, gezellig diner met familie en vrienden of van de mediterrane traditie Aperitivo. Combineer de pure smaak van de gerechten met Oriole stijl cocktails, gemaakt met verse ingrediënten van onze daktuin. Onze getalenteerde bartenders staan klaar om te shaken; de reis naar het mediterrane gebied kan beginnen!
Feel free in de groenste Garden Bistro van Amsterdam en geniet van een authentieke mediterrane ervaring!
Menu
In 2022 werd Oriole Garden Bistro bekroond met een Bib Gourmand in de MICHELIN Gids Nederland 2022.
Oriole Garden Bistro Bib Gourmand
The Garden Terrace
The Garden Terrace is te vinden in de prachtige, groene binnentuin van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Het is één van de best bewaarde geheimen van de stad; een oase van rust, gelegen in hartje centrum. Op zonnige dagen serveert het team van Oriole Garden Bistro de mediterrane gerechten en Oriole-stijl cocktails, met verse ingrediënten van hun eigen daktuin, op het terras.

Geniet dit voorjaar van de eerste zonnestralen met onze speciale AIXperience bij The Garden Terrace. Speciaal voor de nieuwste Vintage 2022 Rosé van AIX heeft Executive Chef Raoul Meuwese drie verschillende bites gecreëerd welke perfect gecombineerd kunnen worden met deze heerlijke rosé. De reis naar het mediterrane gebied kan beginnen!

Afhankelijk van het weer is The Garden Terrace geopend vanaf 21 maart.

Leave a reply